Купи билет, вземи играчка!

0
0

Детето в нас винаги ще се радва на балони, шоколад и подаръци, а какъв по-добър подарък от посещение на постановка с любими герои от детството.

Международният ден на детето ще бъде отбелязан и от Малък градски театър “Зад канала”, който стартира инициатива “Купи билет, вземи играчка!” По случай 1 юни всички, които закупят билети за представлението “Том Сойер” на 11 юни ще получат на билетната каса специален комплимент от театъра. Затова запазете възможно по-дълго детето в себе си и си подарете усмивки, обич и незабравим досег с театъра…

Романът на Марк Твен на сцената на театъра при жабите се превръща в една от онези наши детски книжки, от които изскачаха хартиени фигурки и замъци. Може би сега им казват 3D книжки. В „Том Сойер“ актьорите боравят с текст и с кукли еднакво добре под режисурата на Петринел Гочев. А едно от най-добрите попадения е уголемяването на части от хората или декора, което всеки път караше малчуганите да избухнат в смях. Пъстротата, която цари на сцената, е дело на Теодора Лазарова, а консултант за куклите е Ивелина Колева. Тяхната работа наистина впечатлява и малките, и големите в залата.

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here