Конкурс „ТеатралНИ@Т плакат“ е обявен в рамките на МСТФ „Данаил Чирпански“

0
0

Конкурс за млади творци, които ще участиват в изложбата „ТеатралНИ@Т плакат“, е обявен в рамките на Международен Студентски Театрален Фестивал “Данаил Чирпански”.

Идеята на изложбата е да срещне класиците на ХХ-ти век и децата на технологиите в събитието от съпътстващата програма на фестивала, който ще се проведе между 1 и 7 октомври 2017 г. в град Стара Загора.

В конкурса могат да се включат студенти, ученици и непрофесионалисти. Авторите могат да участват с до 3 творби 100 х 70 (300 dpi) изпратени по електронна поща не по-късно от 30 юли 2017 г. Селекцията ще приключи до 15 август 2017г. Екипът на фестивала ще се свърже с избраните за участие в изложбата автори в рамките на този срок.

За да кандидатствате е нужно да изпратите:

  • кратко CV
  • ваша снимка
  • до 3 файла (jpg), с които ще участвате в селекция за изложбата
  • информация за представлението /автор, театър, сезон, режисьор, сценограф и т.н./. Аkо е проект или курсова работа, моля, посочете името на автора и произведението, по което сте работили, в допълнителен текстови файл.

*Бъдещите участници в изложбата ще имат право да преценят дали сами ще отпечатват творбите, с които ще участват /изпратени на хартиен носител по пощата или доставени лично в нашия офис не по-късно от 10.09.2017г./ или ще оставят на нас да отпечатаме вече избраните!

*Моля, след като се свържем с вече одобрените кандидати, да бъдат изпратени подготвени за печат големи файлове!
Международен студентски театрален фестивал „Данаил Чирпански“

Телефон за участници: +359 887996275
Имейл: [email protected]