Комедията „Измамници“ празнува 100-ното си представление

0
0

Една комедия, изпълнена с елегантен хумор и вдъхновяваща актьорска игра, отбелязва 100-ното си представление на 22 ноември, заедно със своятта любима публика. Спектакълът „Измамници“, който се играе вече няколко сезона на сцената на театър „Възраждане“, се отличава освен с омайната си комедийна атмосфера, със запомнящия се актьорски състав, начело с Христо Гърбов, Филипа Балдева и Роберт Янакиев.

Измамници1
Сюжета на спектакъла е ярък в своя жанр, пробужащ непременно добро настроение и положителни емоции. Благодарение на него и на изразителната актьорска игра постановката стои сред най-категоричните заглавия в репертоара на театър „Възраждане“.

Двама измамници, един богаташ-комарджия и един шанс за действие предоставят на зрителя истинско удоволствие от театъра. Приключението, което ще се разиграе пред очите им е изпълнено с талантливо поднесен хумор и ефекта му е гарантиран.

Постановката е на Диян Русев и на 22 ноември от 19:00 часа в сградата на пл.Славейков 4 ще отбележи своя юбилей заедно със своите зрители, чието присъствие е несъмнено желателно на празника.