„Колкото повече, толкова повече – театър“ подарява покани

0
0

И както е казал Мечо Пух…

В тазгодишното трето издание на „Месец на театъра“ организаторите създават още една интересна и нова инициатива – „Колкото повече, толкова повече- театър”. В главната роля сте вие – публиката, а мястото е тетралният салон на нашите партньори Театър „Българска армия“Театър „София“Малък Градски Театър „Зад канала“Младежки театър „Николай Бинев“ и Народен театър „Иван Вазов“.

В рамките на кампанията всеки зрител, който посети две постановки в театрите партньори, получава подарък – двойна покана за избрана от него постановка в един от двата театъра*.

За да получите своя подарък, трябва да ни донесете билетите от двата театъра, които сте посетили през месец април, на закриващото кампанията парти. То щр се проведе на 4 май, от 20:00 ч., в клуб „Алкохол. Очакваме ви не само да получите своите подаръци, а и да станте гости на нашия малък голям празник, на който да се забавляваме заедно и ще отличим най-добрите есета в конкурса „Ролята на зрителя в театъра днес“

С инициатива „Колкото повече, толкова повече – театър” целим да стимулираме посещението на театрални постановки и да възпламеним любовта на все повече хора към живото изкуство, защото апетитът идва с яденето. Да запалим огъня в тях и той да гори още по-силно. Затова повече театър за добро здраве и щастие в живота!

Понякога е хубаво да се влушваме в съвета на Мечо Пух, за да се чувстваме по-щастливи! Грабвайте програмите и тичайте към касите! Да живее театърът!

*Театрите си запазват правото да ограничат заглавията на някои постановките, от които може да избирате.