Кои сa „Ние!“

0
0

Обичайната практика за завършващите класове по актьорско майсторство в НАТФИЗ „Кр. Сарафов“ се състои в създаването на няколко дипломни спектакъла, с които да се представят пред театралната общност. Репертоара им варира от класически и модерни пиеси, до драматизация на нетеатрални текстове като романи, разкази – всичко, което привлече вниманието им. Тази година студентите от класа на проф. Атанас Атанасов обаче излизат от установената рамка.

В своя спектакъл „Ние!“ те използват своите музикални и актьорски таланти, не за да ни разкажат някоя драматична история с няколко умрели от любов, а за да ни заредят с впечатляващо пеене, чувство за хумор и много вкус.

Спектакълът е сбор от изпълнения на известни теми от мюзикъли, поп, рок и джаз стандарти, а студентите са като малка атомна електроцентрала. И това наистина са те. Във всеки зрелищен откъс, който ни представят си личи характерът на артистите, както и че наистина обичат това, което правят.

Фотограф: Радослав Найденов
Фотограф: Радослав Найденов

В залата освен музиката постоянно звучеше и смехът, потропването и пощракването с пръсти на публиката, която още от първата минута беше заразена от хумора и ритъма, зададен от водещите на вечерта. След финала „Ние!“ станахме повече и улиците на София се напълниха с пеещи хора.

Постановъчен екип:

проф. д-р Атанас Атанасов

ас. Петя Диманова

Участват: Виктория Николова, Дайана Михайлова, Десислава Касабова,Диана Димитрова, Костадинка Аратлъкова, Луизабел Николова, Мадлен Йорданова, Мила Люцканова, Ния Кръстева, Асен Кобиларов, Веселин Петров, Виктор Иванов, Деян Георгиев, Петър Дочев, ПетърПетров, Радослав Арнаудов, Симеон Дамянов, Христо Доков