„Калигула” с ДВЕ премиерни дати (и променена локация) в Пловдив

0
0

След грандиозния успех през изминалия театрален сезон на Народния театър „Иван Вазов”, суперхита на Народен театър „Иван Вазов” – спектакълът „КАЛИГУЛА”, стъпва на пловдивска сцена. На две поредни дати – 10-ти и 11-ти септември – зрителите ще могат да видят зрелищния спектакъл, режисиран от Диана Добрева, и уникалното превъплъщение на звездата на Народния театър Деян Донков в ролята на безумния римски император. Началният час и в двата дни е 21:00 ч. 

По организационни причини обаче зрителите ще могат да го видят не в Античния театър, както бе обявено по-рано, а В ДОМА НА КУЛТУРАТА „БОРИС ХРИСТОВ“.
Всички, които вече са закупили билети за спектакъла, ще бъдат настанени на места, съответстващи на ценовите сектори така, че да се насладят максимално на емоцията от преживяването. За тази цел касите на Дом на културата ще бъдат отворени два часа преди началото на спектакъла, а организаторите ще бъдат на разположение на зрителите.

Kal150

Сценичната версия на прочутия текст на Албер Камю е дело на Диана Добрева и драматурга и писател Александър Секулов. В звездния екип на спектакъла са и Александра Василева, Жорета Николова, Йордан Биков, Деян Ангелов, Биляна Петринска, Елена Петрова, Йосиф Шамли, Зафир Раджаб, Стефан Къшев, Вяра Табакова, Цветан Пейчев, Калоян Стойчев, Кирил Недков, Албена Ставрева, Славена Зайкова, Елица Йовчева, Ирина Митева, Ахмед Юмер, Александър Евгениев, Димитър Димитров. Сценографията и костюмите са на Нина Пашова /награда „Аскеер” 2018/, музиката е дело на Петя Диманова, а хореограф на постановката е Ангелина Гаврилова.

IMG_1619 - Copy

Билети могат да се закупят на касата на „Маскарт” в Дома на културата и в мрежата на Eventim.BG за 11.09.2018г, 21часа.
Суми за закупени билети за зрителите, които няма да имат възможност да посетят спектакъла, ще бъдат възстановени от съответния дистрибутор не по-късно от 3 септември 2018 г. 

А ако още не сте сигурни дали да посетите този зрелищен спектакъл, ви предлагам да прочетете ревюто за постановката, което със сигурност ще разпали любопитството ви. И все пак – за тази роля Деян Донков получи номинация за водеща мъжка роля за „Аскеер” 2018.

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here