Какво предстои в Театър “Българска Армия” и Младежки театър?

0
0

Театралният сезон е в разгара си. Но освен премиери, Театър “Българска Армия” е подготвил нещо повече, а Младежки театър “Николай Бинев” има наистина специално предложение за своите зрители.

Една година след премиерата на “ОТЕЛО” Военният театър ще ни запознае с актьорите от постановката. Фатална любов, или фатална ревност? Кой побеждава – доброто или злото? Къде е границата между предаността и приятелството? Защо Шекспир звучи така сякаш е наш съвременник?

Отговорите на тези въпроси зрителите ще намерят в разговор с екипа на „ОТЕЛО” в „ЗАПОЗНАЙ СЕ С АКТЬОРИТЕ”веднага след спектакъла. На фаталната дата 13-ти, Театър „Българска Армия” обявява и намаления от 50% на билетите за “ОТЕЛО”. Публиката ще се наслади на едно впечатляващо представление и вълнуваща среща с актьорите му. Двойно преживяване на половин цена!

Няколко дни по-късно – на 17 и 18 ноември в Младежки театър “Николай Бинев” за трети път ще се проведе кампанията „Безкраен театър“. Този път театърът ще бъде безкраен не един, а цели два дни. На касата на бул. Дондуков всеки ще може да закупите билети на специалната цена от 7 лева за постановките на театъра, които разбира се са негова продукция. Репертоарът и програмата на Младежки театър може да видите на http://mlt.bg/.

Е, надяваме се, че вашата, а и нашата, театрална седмица ще бъде наистина ползотворна 🙂

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here