Какво предстои в Благоевград? Интересна Нощ на театрите и кастинг за ролята на Дориан Грей

0
0

За поредна година Драматичен театър “Никола Вапцаров” – Благоевград се присъединява към НОЩ НА ТЕАТРИТЕ. Ще имате възможността да прекарате цял ден в театъра – една театрална събота (17.11.2018)

Програмата започва от сутринта (11ч.) с детското представление Пинокио. След това, от 12:15ч. до 13:00ч. и от 18:00 до 19:00ч., във фоайето може да разгледате Изложба на театрални костюми.

На голяма сцена от 19:00ч., със специална цена на билетите, ще може да се насладите на “Принцеса Турандот“.

Но вечерта ви в Благоевград няма да приключи с това. Актьорите от трите театъра в града – Драматичен театър “Никола Вапцаров” – Благоевград, Куклен Театър Благоевград и Сдружение GESTUS ще изпеят любимите си парчета. Концертът, който ще започне в 20:45ч., е подготвен специално за Нощта на театрите и е с вход свободен.

До края на нощта на 17 ноември мъже на възраст до 30 години, професионални актьори или студенти по актьорско майсторство в последен курс на обучение, могат да кандидатстват за ролята на Дориан Грей в спектакъла „Портретът на Дориан Грей“ по едноименния роман на Оскар Уайлд, адаптация Мерлин Холанд и Джон О‘Конър, режисьор Стайко Мурджев.

Кастингът ще се проведе на 19 ноември с начален час 10.00ч. на голяма сцена в Младежки театър “Николай Бинев”.

В срок до 17-ти ноември изпратете автобиография и 4 броя снимки (две портретни и две в цял ръст) на e-mail: [email protected] Репетиционният период на спектакъла е от края на м. Ноември 2018г до края на м. Февруари 2019г.

Успех на всички кандидати и незабравима Нощ на театрите за публиката и актьорите в Благоевград! 🙂

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here