Какво предстои? НАТФИЗ, НАТФИЗ, НАТФИЗ

0
0

„От векове, ние хората, и малки и големи, обичаме приказките. Обичаме да ги слушаме, да ги разказваме, да ги гледаме на кино или в театъра, да се страхуваме или да мечтаем заедно с техните герои.

Ние, студентите по актьорско майсторство за куклен театър при НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ с художествен ръководител доц. Майа Енчева, ще разкажем познатата на всички приказка „Вълкът и седемте козлета“. Ние не само ще я разкажем по нестандартен начин, но и ще използваме наш оригинален прочит в три абсолютно различни интерпретации, а те биват обединени от класическия текст на приказката, който остава непроменен през цялото време.“
Това ни споделиха третокурсниците, които канят всички вас на своята премиера “Седемте козлета и вълкът” – 27 април (петък) от 19 ч., Учебен куклен театър на НАТФИЗ.
Разберете кой е вълкът и кои са козлетата. И дали той е един, а козлетата са точно седем? А дали краят винаги е щастлив, както в приказките?
Спектакълът е изпълнен с много музика, песни, танци, кукли, ултравиолет и за всекиго по нещо. За големи и за малки.

Ако решите уикендът да продължи по-театрално, заповядайте отново в НАТФИЗ. Очаква ви 14-тото издание на 36-часов театрален и кино маратон. Без прекъсване и с вход свободен. Да, възможно е да гледате театър дори в 23 ч. Пълната програма и повече информация за маратона може да намерите ТУК.