Какво предстои? Чудеса за деца и нещо смешно, абсурдно и страшно за възрастни

0
0

Любимата на всички деца приказка „Хензел и Гретел“ на Братя Грим оживява на сцената на Младежки театър „Николай Бинев“ с премиерна дата 3 декември от 19:00 ч.

Когато Хензел и Гретел се озовават в непознатата и тъмна гора, те трябва сами да намерят пътя към дома. За нещастие срещат Джинджифиловата вещица, която не им мисли доброто. Добрият Елф тайно ги пази, но въпреки това, за да се справят с трудностите, те трябва да разчитат единствено на собствените си сили.

Спектакълът с много музика, смях и цвят Ви кани да станете част от магията, в която вярата и надеждата побеждават злото. В ролите ще влязат актьорите: Александър Хаджиангелов, Рая Пеева, Красимир Недев, Кристина Янева, Севар Иванов, Светослав Добрев. Други дати, за които може да закупите билети са 9 и 10 декември в 11:00 ч.

Но преди да покажете този магичен свят на своето дете, а защо не и на себе си, Ви препоръчваме „Танцът Делхи“. Най-новата постановка в Народен театър „Иван Вазов“ е с премиера 1 ноември. Следващите дати са 2 и 3 декември.

Небеизвестният режисьор Галин Стоев работи за пореден път по текстове на Иван Вирипаев, който е един от най-известните млади драматурзи на Европа. Очакваме нещо интересно и различно. Съчетание между формата и съдържанието, което е „изключително смешно – на моменти звучи абсурдно, на моменти страшно“.

Владимир Карамазов, Елена Телбис, Светлана Янчева, Радена Вълканова, Радина Кърджилова, София Бобчева са в лабиринт, „в който те заедно ще се изгубят и евентуално ще се срещнат. Спектакъл, в който зрителят не е консуматор, а активен участник”.