Йордан Георгиев кани творци да разкажат своя история

0
0

Нашият обичан приятел и колега – Йордан Георгиев се обръща към аудиторията ни в търсене на вдъхновяващи истории. Те могат да бъдат на актьори, режисьори и творци, тясно свързани с театралното изкуство.

Ето и лично отправените думи на Данчо към вас:

Скъпи приятели, тъй като искрено вярвам, че няма по-успешен антидот срещу кризата, свързана с вирус Covid-19 от обичта, приятелството и емпатията и воден от увереността, че в тези дни хората повече от всякога се нуждаят от добри примери и стоплящи новини, аз, Йордан Георгиев – автор и водещ на театралното предаване „Без маски“ в ефира на радио Алма матер, каня всеки актьор, режисьор и творец, органично свързан с театъра да разкаже в писмен вид (или под формата на аудио запис) своя реална история. Тя може да бъде преживяна от самия него или такава, на която е станал пряк или косвен свидетел.

Поощряват се онези от историите, които са изиграли особена роля в живота ви – променили са ви, вдъхновили са ви или са ви дали поредно доказателство за смисъла от обичта, доброто и умението да състрадаваме и разбираме другите. Всички те ще бъдат публикувани на FaceBook страницата на предаването „Без маски“ и в сайта LoveTheater.bg.

Aко има достатъчно количество вдъхновяващи истории, в рамките на няколко месеца те ще бъдат събрани и отпечатани в специална книга. Моля, освен история всеки да изпраща и своя снимка на email: [email protected]

С уважение и преданост,
Йордан Георгиев

Ние също подкрепяме страхотната инициатива и ви приканваме да изпратите своята история, докато си стоите вкъщи! 🙂