Йоанна Темелкова и Симона Халачева ще срещнат най-малките с приказни герои

0
0

Младите актриси Йоанна Темелкова и Симона Халачева ще бъдат част от инициативата “Приказки в Софарма”. Събитието ще се състои на 1 април от 11:00 до 14:00 в Sopharma Towers, където малки читатели ще четат детски книжки с двете актриси и ще опознават нови светове. На събитието отганизаторите от фармацевтичната компания очакват всички деца и техните родители.

Симона и Йоанна ще заведат малките читатели в приказни светове, ще ги срещнат с чудновати създания, които живеят по гардеробите на хората, с чудовището под леглото, което е пръв приятел на малчоганите, и още много други приказни герои. Чаровните актриси ще се потопят във вълшебния свят на децата, като им почетат любимите си книги и погледнат света през пъстрите очила на детството.

Събитието е организирано от Софарма и има за цел да насърчи любовта на най-малките към художествената литература и да привлече вниманието на родителите към възпитателната сила на книгите. То ще превърне Кулите на Софарма в магическо място за децата и любимите им герои. Към тази инициатива освен Йоанна и Симона, ще се присъедини и авторите на детски книги Радостина Пеева и Мая Бочева. Те ще четат на малчоганите своите приказни истории.

Театърът също ще бъде част от събитието, защото Симона Халачева ще преведе децата през някоя чудна приказква, в която играе на сцената на Театър “София” – “Малката морска сирена”, “Роня, дъщерята на разбойника” или “Питър Пан” ще разберете на 1 април.

Освен в книгите, приказните герои ще чакат своите любители и в работилницата по детски книжки и оцветяване. Там децата ще дадат цвят на любимите си чудаци. Ще развихрят въображението си и ще го пренесат върху героите.

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here