Христо Мутафчиев се включва в журито на конкурса за есе „Театър, любов моя“

0
0

В „Месец на театъра“ ви призовахме да споделите любовта си към театралното изкуство, като се включите в нашия конкурс за есе „Театър, любов моя!“ Получихме много искрени изповеди,  които ще получат подобаваща оценка от журито на конкурса.

Както обещахме, творбите ще бъдат прочетени и отличени от специално жури, което включва актьори от Театър “Българска армия”Театър “София” и Малък Градски Театър “Зад канала”, автори от LoveTheater.bg и представител от AzCheta.com – Сайтът за твоята книга, които са медиен партньор на конкурса.

Начело на търсачите на истинския театрален любител застава самият Христо Мутафчиев, председател на Съюза на артистите в България. Представител на МГТ „Зад Канала“ е младият и талант Владимир Зомбори, от Театър „Българска армия“ – усмихнатата и винаги позитивна Гергана Данданова, а за Театър „София“ ще чете Милена Стратиева – PR на театъра. Екипа на LoveTheater.bg гордо ще бъде представен от Мирена Керезова, Елена Райнова и Никея Петрова. От страна на нашите партньори от AzCheta.com ще журира книжният рицар Александър Кръстев.

Победителите ще бъдат обявени в началото на следващата седмица и ще спечелят обиколка на трите театъра, партньори на кампанията – ще имат възможността да надникнат зад кулисите, да се запознаят с обичаните от тях актьори и да се потопят във вълшебството отвътре*, а творбите им ще бъдат публикувани на сайта.

*Не се поемат разноските по пътуването и престоя на победителите.