Готови, СТАРТ! Маратонът започва

0
0

Героите са на старта! До началото остава по-малко от… всъщтност то направо си дойде. Днес точно в 10:00 ч. започва този дълго чакан 36-часов Маратон в НАТФИЗ!

Не забравяйте да посетите и съпътстващите събития, които ще са също толкова интересни и вдъхновяващи. В програмата е включена и една специална кино прожекция, а именно филма за големия Кръстю Сарафов. Освен това не пропускайте да разгледате и изложбата на стари плакати от представления в НАТФИЗ. Имената на големи български артисти из афишите можете да откриете пред трите основни сцени.

А за да стигнете до сцена 47 и ако сте вече по-уморени, хващайте асансьора! В него освен минутка почивка ще получите и приятна изненада от куклените абсолвенти и техният асансьорен куклен театър.

В програмата са предвидени още обсъждания след спектаклите, неформани разговори за всичко, което ви интересува и вълнува. Така вие ще може да станете част за един кратък, но красив миг на магията на Театралната Академия! Да надникнете в ежедневието на бъдещете творци и спасители на изкуството!

Отново пълната програма на Маратона може да намерите тук.

Дано да сте се наспали добре, защото в следващите два дни сънят ще е дефицит. Вместо него вие може да прекарате една луда нощ навън и много, ама много да пеете, танцувате, да се смеете и плачете… откъдето и да го погледнеш – все 36-часови веселия, подготвени с много любов и енергия от възпитаниците на изкуството!

От сън спомени няма!