Геро става част от трупата на МГТ “Зад канала”

0
0

МГТ “Зад канала” обяви най-новото попълнение в редиците си. От септември месец обичаният Герасим Георгиев – Геро се присъединява към трупата точно навреме за юбилейния 25-ти сезон на столичния театър. По повод годишнината от “Зад канала” обещават много изненади, за които ще ви разкажем своевременно.

Геро е познат на широката публика основно с телевизионните си изяви. Импровизациите му в предаването “Горчиво” по bTV все още карат младоженците да се изчервяват при спомена за неудобните въпроси, а ролята му на водещ в “Господари на ефира” го превърна в любимец на телевизионните зрители.

През годините Геро се е изявявал в театрите в Габрово, Русе, Кърджали и Смолян. В столицата сме го гледали на сцените на Сатиричния театър, Театър 199, Театър “Българска армия”. От 2011 год. до момента Геро беше щатен актьор в Младежки театър “Николай Бинев”. Не е известно какво ще се случи след напускането му с нашумелите заглавия, в които участваше – “Господин Балкански”, “Някои го предпочитат…”, отличения с множество награди “Семеен албум”, но се надяваме да продължи да играе в тях.

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here