Геро става част от трупата на МГТ „Зад канала“

0
0

МГТ „Зад канала“ обяви най-новото попълнение в редиците си. От септември месец обичаният Герасим Георгиев – Геро се присъединява към трупата точно навреме за юбилейния 25-ти сезон на столичния театър. По повод годишнината от „Зад канала“ обещават много изненади, за които ще ви разкажем своевременно.

Геро е познат на широката публика основно с телевизионните си изяви. Импровизациите му в предаването „Горчиво“ по bTV все още карат младоженците да се изчервяват при спомена за неудобните въпроси, а ролята му на водещ в „Господари на ефира“ го превърна в любимец на телевизионните зрители.

През годините Геро се е изявявал в театрите в Габрово, Русе, Кърджали и Смолян. В столицата сме го гледали на сцените на Сатиричния театър, Театър 199, Театър „Българска армия“. От 2011 год. до момента Геро беше щатен актьор в Младежки театър „Николай Бинев“. Не е известно какво ще се случи след напускането му с нашумелите заглавия, в които участваше – „Господин Балкански“, „Някои го предпочитат…“, отличения с множество награди „Семеен албум“, но се надяваме да продължи да играе в тях.