„Дванайсетата нощ на двайсет и петгодишния Малък градски театър”

0
0

„Дванайсетата нощ на двайсет и петгодишния Малък градски театър” е проект,  на който ще може да се насладим на 20 март. Спектакълът е с юбилеен акцент и ще отбележи 25-годишнината от създаването на  Малък градски театър „Зад канала”.

Постановката е дело на Тея Сугарева – една от младите надежди на българската режисура, а музиката на Влади Ампов-Графа. Изненадващата интерпретация на Шекспировата пиеса „Дванайсетата нощ” носи знака на младостта и дава възможност за изява на големия талант на младите творци и актьори.

Малката сцена представя вечното в темите на Шекспировите произведения. Темите за любовта и жаждата, които правят Шекспир толкова необходим за съвремието. Днес любовта е размито понятие. Тя се измерва главно в представата за секса, а явлението жажда – с консумацията. На сцената ще видим едно представление, заредено с чувствителността на хората от  21 век, заедно с техните проблеми и стремежи за самоопознаване. Ще надникнем над битовизма и ще вникнем в същественото.

Споделете празника с  Малък градски театър „Зад канала” , усетете атмосферата и се вдъхновете.

Пожелаваме на театъра творчески подвизи, с които да ни изненадва и вдъхновява, както досега. Успех!

С участието на: Алиса Атанасова, Весела Бабинова, Владимир Зомбори, Луиза Григорова, Любомир Ковачев, Симеон Бончев,  Стоян Младенов, Владимир Димитров, Христо Пъдев, Атанас Чопов
Постановка: Тея Сугарева
Музика: Влади Ампов- Графа
Хореография: Велислава Цветкова
Сценография и костюми: Каролина Далкалъчева