Ден на отворените врати в Театралeн колеж „Любен Гройс“

0
0

Обикновени хора стават актьори на 11 септември (неделя) от 11:00ч. в Театрален колеж „Любен Гройс“. Посетителите ще имат възможност да проверят актьорските си заложби като се представят с кратък етюд, който ще бъде оценен.

Преподавателите от Колежа ще разкрият тънкости в сценичната реч, сценичните боеве и пътя към изграждането на образ. Също така ще отличат представителите на медиите, които приемат предизвикателството да вземат първите си уроци по актьорско майсторство.

Събитието, което организира TK „Любен Гройс“ отбелязва неговата годишнина и началото на кампанията за записване на кандидат-студенти. Под надслова „25 години, хиляди емоции“ в София имаше билбордове, на които емотикони, познати от социалните мрежи и чатовете, „оживяха“. За тази цел бе организирана специална фотосесия с бившите възпитаници на Колежа – Биляна Петринска, Роберт Янакиев, Диана Добрева, Сабина Коен, Георги Златарев и Ангел Бончев.

Изложбата на снимките в Централна столична галерия предстои да бъде открита. А вие не пропускайте възможността да покажете своя талант.

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here