Да се посмеем с „Ало, ало!“ за 100-тен път

0
0

Обичаният спектакъл „Ало, ало!” ще отпразнува своето стотно представление на 26 септември от 19ч. на сцената на театър „Възраждане”. Новият сезон в камерната зала на пл. ”Славейков” 4  започва с остроумия, брилянтен хумор и експресивните, разнолики персонажи на  превърналото се в класика заглавие.

Едва ли има някой, който да не симпатизира на нестандартния поглед върху събитията от Втората световна война на дуото сценаристи Дейвид Крофт и Джереми Лойд. Успехът на сериала „Ало, ало!“ се пренася на сцената благодарение на режисьора Роберт Янакиев и актьорите Свежен Младенов, Мира Върбанова, Ивет Радулова, Яна Кузова, Филипа Балдева, Донка Аврамова-Бочева, Йосиф Сърчаджиев, Георги Златарев, Анатоли Лазаров, Роберт Янакиев, Даниел Цочев, Христо Ботев, Мартин Смочевски, Йордан Ръсин, Димитър Захариев, Николина Велчева. Преводът на текста е дело на Златна Костова.

Историята ни пренася в провинциалната атмосфера на Франция по време на немската окупация. Германци, англичани, италианци и франзуци пресъздават заедно един нестандартен, любопитен и цветист дух, в който фините закачки играят главна роля.

Билети за 100-ното представление на „Ало, ало!“ може да закупите на касата на театър „Възраждане”.