Четири поредни представления от триото Вергов, Бахаров и Карамазов

0
0

На 16-ти, 17-ти и 18-ти януари с „Арт“„Спанак с картофи“ и „Дакота“ ще започне новата театрална година за „Три Беарс Ентъртеймънт“ – продуцентската компания на Захари Бахаров, Владимир Карамазов и Юлиан Вергов.

Пиесата „Спанак с картофи“ на Золтан Егреши „влиза“ в съдийската стая преди и след футболния мач и по време на почивката между двете полувремена, за да „изкара“ на бял свят неподозирани до този момент емоции и чувства в съдийското трио.

Пак за трио, но не на съдии, а на дългогодишни приятели разказва постановката „Арт“ на Ясмина Реза. Марк, Серж и Иван стигат до дълбоки откровения и прозрения, провокирани от модерното изкуство и от темпераментните си характери.

През януари на театрална сцена се завръща и най-новият проект на „Три Беарс Ентъртеймънт“ – спектакълът „Дакота“ на топ драматурга Жорди Галсеран. В пиесата подреденият и перфектен живот на главния герой Иполит неочаквано се преобръща. След две седмици в кома, той започва да сънува кошмари, а те, един по един, започват да се случват. Светът на Иполит започва да губи своите очертания и никой не може да разбере, къде свършват сънищата и откъде започва реалността.

Цялата програма за януари, в Сатиричен театър „Алеко Константивнов“:

16 януари, 19:30 – „Арт“ от Ясмина Реза, реж. Антон Угринов

17 януари, 16:30 – „Спанак с картофи“ от Золтан Егреши, реж. Богдан Петканин

17 януари, 19:30 – „Спанак с картофи“ от Золтан Егреши, реж. Богдан Петканин

18 януари, 19:30 – „Дакота“ от Жорди Галсеран, реж. Владимир Пенев

24 януари, 19:30 – „Арт“ от Ясмина Реза, реж. Антон Угринов

25 януари, 19:30 – „Дакота“ от Жорди Галсеран, реж. Владимир Пенев