Честит 4-ти рожден ден, LoveTheater.bg!

0
0

Преди повече от 4 години в блога си Мирена написа:

Когато си сред публиката, влизаш в салона, разговаряш, настаняваш се и съвсем съзнателно зачакваш талантливите актьори да те излъжат. Пренасяш се в техния свят, но си мислиш, че действието е твърде хубаво или твърде безумно, за да е истина.

Този блог е за красивата илюзия, създадена от театъра, която зрителите приемат за своя истина. Тук ще ви разказвам за света на сцената през моя поглед, защото истинското изкуство се ражда от отражението в неговите последователи.

Преди точно 4 години блогът за театър стана сайт, заедно с мечтата на екипа да предадем на възможно повече хора любовта към сценичното изкуство. Така се роди и слоганът ни

„От любов към театъра“

LoveTheater.bg се превърна в своеобразна платформа за сценичното изкуство, чрез която споделяме своята страст и с другите, без претенция за театрална критика. По-важна за нас е възможността да разкажем какво ни се случва в салона като публика, която се наслаждава и обича театъра.

През тези 4 години екипът ни направи много неща, които смеем да кажем бяха революционни за театъра у нас – написахме хиляди текстове, направихме много кампании, организирахме интересни събития, посетихме стотици постановки…

В началото, разбира се, не беше лесно. Срещахме думи като „Как така вие ще пишете за театър“, „Вие не сте критици, нямате право“, „Няма да успеете“. Ние обаче не спряхме да вярваме в нашата кауза и не спряхме да работим за популяризирането на театъра. И стигнахме до тук!

Тази година ни предстоят много интересни неща, които ще ни променят, за да бъдем още по-интересни и полезни за нашите читатели!

Очакваме с нетърпение новите ни срещи, промените и вашите усмивки!