Честит 3-ти рожден ден на нас!

0
0

Скъпи ловъри,

Точно преди 3 години публикувахме първия материал в LoveTheater.bg. Тогава си поставихме целта да покажем на публиката, че театърът не е нещо непременно далечно от зрителите, супер изискано и недостъпно. Това изкуство заслужава да се обича във всичките му форми. Искахме да предадем поне частица от нашата страст на хората. И може би сме успели, ако сме стимулирали поне един човек да отиде до храма на Мелпомена.

nie
Мирена, Никея и Деница Димитрова на 7 януари, след публикуването на първия материал на сайта

В началото беше доста трудно, защото искахме и да променим стереотипа за писането за театър – не със сложни и неразбираеми думи и не преразкази, каквито четем в много от медиите. Почти невъзможна задача! Искахме нашите текстове да говорят на хората, на публиката, да се доближим до тях. Срещнахме много критика относно стила ни писане, но той е за публиката, и тя го хареса, което за нас беше най-важното и затова успяхме да се справим.

Организирахме няколко много значими събития, бяхме партньор на други, получихме признание и най-вече вашето доверие!

Тези положителни емоции и любовта от всички замесени в чародейната отвара на театъра, са причината ДНЕС за нас да е истинско събитие. А нали знаете, че театралните ловъри си имат поне по един свой приятел, с когото пламенно коментират последната посетена постановка, споделят нетърпението си за следващата и с вълнение обсъждат новините за любимите си театрали? Екипът ни си пожелава да сме вашия най-добър театрален приятел още 3 по 3 по 3 на 3та степен по 3… накратко още дълги години! Числото три съдържа в себе си добродетелите Любов, Мъдрост и Истина. В тях е смисълът на всичко, което правим.

Благодарни сме за тези 3 години, които ни дадоха смисъл!

Обещаваме, че през следващата година ще се постараем да се подобрим и да се развием още – “От любов към театъра”!

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here