Асен Блатечки отново се забърква в страшна история в премиерата на „Опасно за живота“

0
0

Постановка за страховете, разказана по възможно най-забавния начин, е новата премиера на Театрална къща „Viva Arte“. Спектакълът „Опасно за живота“, режисиран от Асен Блатечки, отговаря на въпроса дали страхът е по-силен от желанието, от омразата, от вината, от яростта…дори и от любовта.

Известен милионер често попада в големи неприятности заради опасността да бъде отвлечен и ограбен. Режи Дефорж може и да е голям бизнесмен и да разбира от много неща, но охранителният бизнес и светът на престъпниците са последното нещо, до което някога е имал достъп. Но тъй като Режи винаги е бил предвидлив, наема Серж Мигал, с който ще трябва да се сработи не само той, но и цялото семейство, за да бъдат научени на правилата на живот под обсада.

opasno za jivota_50x70
Прекрасният плакат е дело на младата художничка Неда Малчева

Заплетени в историята за онези случайности, които определят живота ни, за параноята, която гони хората, когато са на ръба, и посолени от горе до долу с много искрен смях ще видите отбран тандем от герои в постановката. Асен Блатечки, Милена Маркова, Невена Бозукова, Стефан Иванов и Асен Лозанов участват в един миш-маш от екшън и комедийна страст.

Тази буйна сага ще може да гледате на 17 септември в ДТ „Адриана Будевска“, гр. Бургас, на 21 октомври във Фестивален комлекс, гр. Варна и на 30 октомври в Открита сцена „Сълза и смях“, гр. София. Очаквайте и нашето ревю след премиерата в София.