Анжела от „Връзки“ и „Аве“ се снима в „Трайнспотинг 2“

0
0

Младата актриса Анжела Недялкова е едно от лицата, които ще видим във втората част на „Трайнспотинг“, отново с режисьор Дани Бойл. Филмът тръгва по кината на 27 януари 2017 г. В първата част сюжетът, който е по книгите на Ървин Уелш, е за живота на хероиново зависими в Единбург. Рентън (в ролята Юън Макгрегър), Компира (Юън Бремнър), Бегби (Робърт Карлайл) и Сик Бой (Джони Лий Милър) се срещат десет години по-късно, за да правят бизнес с домашно порно.

Героинята на Анджела се казва Ники и е студентка по кино, която работи в салон за масажи. Ролята й не е никак малка, тъй като е момичето, което мъжете привличат за осъществяване на новата си идея. Въпреки че актрисата все още не е сред упоменатия актьорски състав, лицето й ясно се вижда на кадри от трейлъра.

Тя взима участие и в други кино продукции – „Пътят към Коста дел Маресме“ на Иван Ничев, „Аве“ на Константин Божанов и в холандския филм „Райската стая“, за който получава награда за женска роля на тазгодишния „София филм фест“. Позната е от сериала „Връзки“ и въпреки че няма актьорско образование, Анджела се справя изключително с всяка своя роля.