„Анастасия“ – едно ново мюзикъл-пътешествие

0
0

Танци, бал, светъл дом

смътен образ в мене

искам аз от душа

всичко пак да намеря

и една песен там

някога през Декември.

Историята разказва за Аня, загубила се между миналото и бъдещето и озовала се някъде преди края на своето търсене, което ще я заведе при любовта. Всички ние знаем, че във всяко момиче живее една малка принцеса, но тук това е самата Анастасия Романова.

anastasiachristy

От години с нетърпение чакаме да видим нашата любима Аня „от плът и кръв“ с изпълнение на живо. Дългоочакваният момент настъпи – 20 години след създаването си, детският пълнометражен филм „Анастасия“ на 20 Century Fox ще бъде поднесен на сребърен поднос, под формата на мюзикъл. През април 2017 един нарисуван спомен ще бъде превърнат в живо настояще. Как, къде?! На онова магично, легендарно авеню, на което се сбъдват мечтите – БРОДУЕЙ! Спектакълът отлита натам със златен билет след абсолютно разпродадената премиера на Hartford Stage в Кънектикът.

anastasiaderek

Епична история за любовта и надеждата ще бъде облечена в пищни костюми и ще танцува под звуците на вълшебна музика. Ще звучат много песни – както съвсем нови, така и любимите ни, включително, номинираната за Оскар, “Journey to the Past”.

anastasiacompany

Бродуей със сигурност ще зарадва всички, влюбени в Нейно Величество Анастасия Романова и Негово Величество Мюзикълът.

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here