8 предложения какво да (си) подарим за 8 март

0
0

Мили дами, скъпи мъже, ако сте решили вашият подарък за Деня на жената да бъде в категория “Култура” – внимателно направете своя избор. Подберете произведение по вкуса на любимия човек. А може и да експериментирате с нещо ново. Общо взето – послушайте сърцето си и (си) подарете това, което ще ви достави удоволствие 🙂

Ето и нашите 8 предложения за 8-ми март:

  • “Любона песен” ще бъде на сцената на Младежки театър “Николай Бинев”. Съпоставянето между двете любовни двойки – едната, изградена от дългогодишни отношения, другата в самото начало на техния романс – създава колкото комична, толкова и нежна картина на връзката между мъжа и жената. Билетите са на специална намалена цена от 8 лв.

  • “Крадецът на праскови” в Народен театър “Иван Вазов” е българската класика по едноименната повест на Емилиян Станев. На сцената ще видите Аня Пенчева, Юлиан Вергов, Мариус Донкин, Добринка Станкова, Марин Янев, Стоян Пепеланов.
  • Бен Джонсън, е казал за Шекспир, че принадлежи не на една епоха, а на всички времена. Театър “Българска Армия” ви кани да видите Отело от Уилям Шекспир – с нови очи. Режисьорът Иван Урумов придава съвременно звучене на пиесата, а театърът има специална изненада за всяка дама – вход свободен.
  • С “Госпожица Юлия” пък може да се запознаете в Театър 199. Това е най-поставяната пиеса на шведския драматург Огуст Стриндберг. Една вълнуваща история, пресъздадена от Йоана Буковска, Калин Врачански и Мира Върбанова.
  • Кое е минималното условие за съществуването на райска градина? И как може то да бъде изсвирено, изпяно, изиграно и обуто в бели гумени ботуши, за да джапа волно из пъстрите си нюанси и настроения? Отговорите са в “Минимално условие за райска градина” в Сфумато. Спектакълът е по стихове на Георги Господинов.
  • “Столетие мое” в Сатиричен театър “Алеко Константинов” – не ви гарантираме, че все още има билети, защото на сцената е Стоянка Мутафова. Това е чудесно представление за всяка една майка, дъщеря или внучка, която обича своето семейство. Нашите впечатления от спектакъла може да прочетете тук.Стоянка Мутафова
  • Ако търсите нещо забавно, без да е прекалено пошло, с ироничен хумор, който наистина те кара да се смееш – “Секси пране” в Театро. Албена Колева и Димитър Бакалов поднасят на публиката проблемите на ежедневието, но в бутиков хотел, където героите търсят изгубената страст.
  • С последното си предложение каним всички дами да направят деня още по-запомнящ се, при това чрез изкуство. Да поддържаш тялото си, е подарък за теб самата и хората, които обичаш и те обичат. На 8-ми март си подари безплатна тренировка в Циркова Академия София. За повече информация: https://goo.gl/xGmF2Z

E, мили дами и скъпи мъже… Надяваме се, че ще изберете най-добрия подарък, в името на един прекрасен 8-ми март 🙂

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here