2 билета на цената на 1 срещу целувка в Театър „Българска армия”

0
0

Ако 14 февруари ви изправя пред непосилния въпрос „Какво да подаря на половинката си?!”, театър „Българска армия” ви предоставя възможност за бързо и лесно решение! Една целувка пред любопитния поглед на касиерката и… един билет за двама влюбени!

В два поредни дни – 13 и 14 февруари, само срещу една целувка може да вземете 2 билета на цената на 1 за всички постановки на театър „Българска армия” през февруари, март и април! В пурпурните кадифени кресла с преплетени в сумрака ръце и потънали в театрална омая можете да подарите на любимия човек не просто билет, а истинско преживяване, което дълго ще помни.

Постановките, в които ще разпознаете любовта през месеца на влюбените (и не само тогава), са:

„В полите на Витоша“ ни припомня за историческата любов на самия автор на пиесата П. К. Яворов и любимата му Мина. Написана преди повече от век, историята им продължава да вълнува и събужда емоциите на зрителите. Датата на представлението през февруари е 21-ви (вторник).

На 22-ри (сряда) „Отело“ ни разказва за пълководеца Отело, неговата невинна Дездемона и коварния Яго – вечна история за Страст, Измама, Ревност…

„Жан и Беатрис“ е най-новият спектакъл в театър „Българска армия“, в която Елена Петрова и Иван Радоев ще изживеят своята съвременна приказка за любовта и парите на 23 февруари (четвъртък).
Същата вечер, но на голяма сцена, ви очаква „Железният светилник“ по епохалния роман на Димитър Талев, за който, каквото и да се каже, ще е малко.

Ден след това  „Йерма“ ще ви разкаже за водопада от чувства и мисли, който прелива y всяка жена, за даденото и недаденото, за търсенето и изгубването, за любовта и безразличието.
Отново в петък на камерна сцена Миракъл в „Една нощ с теб“ ще познаете лицата на Стефка Янорова, номинирана с ИКАР 2017 за главна женска роля, и Георги Кадурин. В една приказка за неостаряващата и незагасваща любов.

В съботната вечер на сцената ви очаква „Колко е важно да бъдеш сериозен“ – комедия на Оскар Уайлд за капана, в който попадат две влюбени двойки и за неочакваните обрати, с които животът ги изненадва.

„Завещанието на целомъдрения женкар“ на 27-ми (неделя) е комедия с участието на Васил Михайлов, който ще Ви преведе през лабиринтите на превърналата се в култ история за любовта на самия Дон Жуан.

А в понеделник, на 28-ми „Тартюф“ ви обещава истинско забавление с измамника Тартюф, чиято любов е безскрупулна. В ролите ще видите номинираните за ИКАР 2017 Иван Радоев (Тартюф) и Гергана Плетньова (Дорина).

За Деня на влюбените подарете на себе си и на половинката си още един незабравим момент – театрален! 🙂