12 братя и сестри, които правят живота на звездите още по-бляскав

0
0

Привет, скъпи обичащи театъра хора, минотаври, кентаври, магьосници и Дионис, ако е сред вас някъде. Отново е събота, отново се работи и август вече 17ти ден е септември. Но при любовта към изкуствата и без това няма почивен ден, дори почивен час, и ние сме тук, за да ви заредим.

Откакто сайтът ни е роден, сме ви дали над 600 причини да се влюбвате отново и отново в театралното изкуство. Днес ще направя стъпка встрани от театъра и ще говоря за по-големия му (финансово) и фантастичен брат – киното. И по-точно ще ви разкажа за не толкова известните братя и сестри на любимите ни TV и кинозвезди. Обаче това, че не са толкова популярни, колкото почти идентичното им ДНК, не ги прави по-малко интересни и значими. Дори напротив. И да ви предупредя: има нещо странно в тази статия и мисля, че е от снимките. Мозъкът ми трудно възприемаше как любими мои актьори имат едва ли не свое копие до себе си. Затова подгответе мозъка си – купете си дъвка. Приятно скролване!

Дъг Пит и Брад Пит

Дъг Пит е по-малък с три години от своя брат Брад Пит. Известен е с благотворителните дружества и проекти, които създава. Също така е преуспяващ бизнесмен и филантроп, който е и Посланик на добра воля за Обединена Република Танзания от 2010 г. насам.

Антониа Кидман и Никол Кидман

Една от най-красивите холивудски звезди Никол Кидман се оказва, че има също толкова красива сестра Антониа. Тя е журналист и тививодещ в Австралия.

Джеймс Хевън и Анджелина Джоли

В семейство на актьори Джеймс Хевън също планува да стане такъв. Макар, че се отказва от това свое решение, той изиграва важна роля – тази в живота на по-малката си сестра Анджи. Той е горд притежател на George Lucas Award за режисура на своя студентски филм, докато учи в University of Southern California. В този филм всъщност участва сестра му.

Алекс Уотсън и Емма Уотсън

Тази сладка мъжка версия на Емма е нейният по-малък брат Алекс. Днес той е модел.

Хънтър Йохансон и Скарлет Йохансон

Знаехте ли, че Скарлет има брат-близнак? Да, това е той. За известен период от време той също е актьор, но не е участвал в много проекти. След като се отказва от кариерата на актьор, Хънтър се впуска в политиката. Активно и успешно работи през 2008 г. в кампанията за преизбиране на президента Обама.

Лий Ан ДеВът и Том Круз

По-голямата сестра на Том Круз Лий Ан е била главен PR мениджър на братчето си. Но работата с член от семейството не продължила дълго. Сега тя е последовател на Сциентологията и може да се среща с Том само по време на духовните си сеанси.

Моника и Пенелопе Крус

Моника е успешна испанска актриса и танцьорка, която е популярна, колкото сестра си. Наскоро двете сестри стартираха нова собствена модна линия.

Наташа Лоу И Джъд Лоу

Не мога и не искам да крия, че това е моят фаворит сред звездния небосклон – ДЖЪД ЛОУ! Дамата до него е по-голямата му сестра Наташа, която е известен английски художник и дизайнер.

 

Лизи, Виктория и Робърт Патинсън

Тези момичета са по-големите сестри на Роб. Лизи е английска певица и текстописец. През 2014 г. е участник и в X-Factor. Лизи записва и няколко вокала за сагата „Здрач“. Виктория пък е бизнесуомън 😉

Майкъл Къчър и Ащън Къчър

Майкъл е брат-близнак на Ащън. Той страда от церебрална парализа и е претърпял трасплантация на сърце като дете. Днес Майкъл е говорител на организацията „Достигане на звездите“, която подкрепя хора с церебрална парализа. Ето това е герой!

Линда и Дженифър Лопес

Линда е по-малката сестра на Джей Ло. Тя е журналист и е отличена с наградата Еми през 2001 г. за видни постижения в графа „новини“ на сутрешен блок.

Джонатан и Колин Фърт

Неслучайно избрах тази роднинска връзка за накрая. Джонатан е англисйки актьор, който играе главно в театъра. ТЕ-А-ТЪ-РА! Той е озвучител на аудиокниги, също така има няколко бележити радио и телевизионни участия.

И изведнъж тук се сещам за това как аз и моят брат се „биехме“ и гонихме из целия апартамент за дистанционното на телевизора, когато бяхме деца. Това пък ми напомня да го поканя на театър тези дни.

Ариведерчи, театрални братя и сестри! И нека братска любов кипи във вас, ама не като в Game of thrones.

Източник: www.brightside.me